SZOLGÁLTATÁSAINK

KÖZÉRTHETŐEN KOMMUNIKÁLUNK

Nem “informatikus nyelven” 

Ügyfeleinkkel nem informatikus nyelven beszélünk. 
Nálunk nincs “ciki” kérdés, vagy olyan dolog, aminek a nem tudása miatt kellemetlenül érezné magát.

HÁLÓZATKIÉPÍTÉS, KORSZERŰSÍTÉS


Ön elégedett cége informatikai hatékony-ságával?
Minden informatikai rendszer annyit ér, amennyire képes az elvégzendő feladatokat ellátni, folyamatosan fejlődő és változó igényeinket kielégíteni vagy adataink védelmét biztosítani.

SZERVEREK, SZÁMÍTÓGÉPEK, LAPTOPOK SZÁLLÍTÁSA BEÜZEMELÉSE

Ön megbízik jelenlegi szerverének műkö-désében?

Egyedi felmérések alapján meg-tervezzük, méretezzük cége hatékony működéséhez szükséges szervereket és számítógépeket.

 

VIRTUÁLIS DESKTOP RENDSZEREK KIÉPÍTÉSE, ÜZEMELTETÉSE


A hagyományos rendszerekhez képest kisebb beruházással, vagy bérelt szerverek esetén akár beruházás nélkül is modern, szükség szerint „bárhonan” gyorsan elérhető rendszert kaphat cége. 

 

 

RENDSZERFELÜGYELET, RENDSZERKARBAN-TARTÁS, HIBAELHÁRÍTÁS

A meglévő, vagy az általunk szállított esz-közökön rendszeresen megelőző karban-tartásokat végzünk, hogy mindig a legjobb teljesítményt nyújtsák. Szükség esetén javítjuk, cseréljük az eszközöket.

FELHASZNÁLÓ TÁMOGATÁS


A felhasználóknál felmerülő kérdésekre és problémákra adnak hathatós segítséget kollégáink, akár telefonon vagy interneten keresztül, távsegítség formájában.

 

SZOFTVEREK SZÁLLÍTÁSA ÜZEMELTETÉSE

Microsoft szerver szoftvereket, vírusírtókat, Microsof Office-okat, Microsoft levelezési és felhő szolgáltatásait is tudjuk havi előfizetéses konstrukcióban nyújtani az Ön számára.

Ezzel legális keretek között, mégis elfogadható áron tudja ezeket a termékeket / szol-gáltatásokat használni.

BIZTONSÁGI MENTÉSEK MEGSZERVEZÉSE, BEÁLLÍTÁSA, OFFLINE, OFFSITE MENTÉSEK MEGVALÓSÍTÁSA

A katasztrófák ellen – legyen az akár elemi kár, vagy szándékos károkozás, vírustámadás a biztonsági mentések jelentik a legnagyobb védelmet. A mentési megoldások kidolgozása során figyelembe vesszük a mentendő adatok körét, a biztonsági mentés tárolásának lehetőségeit és a biztonsági mentés futásának időtartamát is.

KATASZTRÓFA SZIMULÁCIÓ

Hiába a biztonsági mentés, ha katasztrófa esetére nincs meg a gyakorlat. Hiába van a kocsinkban pótkerék, ha defektet kapunk és nem tudjuk kicserélni azt.

A katasztrófa szimuláció pont arra ad választ, hogy mit és mennyi idő alatt lehet visszaállítani. Ezzel kalkulálható az informatikai eszközök kiesésével járó veszteség.

Ezen információk birtokában már el tudja Ön is dönteni, hogy ez vállalható veszteség, vagy valamilyen egyedi megoldás bevezetésével ez az idő csökkenthető.

SZÁMÍTÓGÉPES RENDSZER-DOKUMENTÁCIÓ

Az üzemeltetett és felmért számítógépes hálózatról részletes dokumentációt készítünk. Ez nem csak nekünk nyújt segítséget, hanem a tulajdonost is védi, hiszen ennek birtokában a rendszerbe történő beavatkozás ideje lerövidíthető és nincs kiszolgáltatva a rendszergazdák elérhetőségének.

A dokumentáció kiterjed a IT infrastruktúrához vezető mérföldkövek, cselekvési terv, IT stratégia meghatározására is.

 

A számlázó Program

A Számlázó Program megfelel a magyarországi előírásoknak és erről természetesen a bejelentéshez szükséges dokumentumot is megkapja. Nem kell a számlázó program használatakor a különféle tétel és partner adatok feltöltésével bajlódnia, csak kezdjen el számlázni és a program minden letárolt tételt, partnert és megjegyzést automatikusan eltárol ahonnan később már egyszerűen választhat.
Kattintson a gombra a teljes szolgáltatási listáért!

Szerverek

BIZTONSÁGBAN

Adatok

biztonságban

Gyorsan

Érthetően

l

AJÁNLATKÉRŐ ŰRLAP

Csak számokat adjon meg!