A SZÁMLÁZÓ

PROGRAM

A Számlázó Programra folyamatosan beérkező javaslatok észrevételek figyelembevételével kialakított számlázó a kötelező funkciókon túl tartalmaz számos olyan lehetőséget is, mely nagymértékben könnyíti a napi munkát, vagy éppen olyan lehetőséget kínál, mellyel akár cége megítélését is pozitív irányba mozdíthatja. 

Könnyen kezelhető, egyszerű és azonnal használható!

A SZÁMLÁZÓ PROGRAM

A SZÁMLÁZÓ PROGRAM megfelel a magyarországi előírásoknak és erről természetesen a bejelentéshez szükséges dokumentumot is megkapja. A program olyan öntanuló mechanizmussal van felvértezve, amely lehetővé teszi Önnek, hogy számláit mindíg a lehető leggyorsabban készíthesse el. Nem kell a számlázó program használatakor a különféle tétel és partner adatok feltöltésével bajlódnia, csak kezdjen el számlázni és a program minden letárolt tételt, partnert és megjegyzést automatikusan eltárol ahonnan később már egyszerűen választhat.

 

Szerkessze át saját ízlésére a számla formátumát. Egy jól és igényesen megszerkesztett számla nemcsak az előírásoknak felel meg, hanem reklámozhatja is cégét. 

A számlázó program fejlesztésénél elsődleges szempont volt hogy azonnal használatba vehesse és a legegyszerűbben tudja kezelni.

 

l

KÉRJEN AJÁNLATOT!

Csak számokat adjon meg!

Iroda

2092 Budakeszi
Szőlőskert utca 21.

Telefon

(+36) 30 951 8838
(+36) 1 920 3514

Email

kapcsolat@arendszergazda.hu

E-mail küldés:

Csak számokat adjon meg!